Ja bacon är bra, mega-bra ta mig fan! Det får en annars så tråkig kycklingfilé att bli saftig som en ungtupp:)  Nu kommer det vara tyst en stund på bloggen igen.Inga skämt, inga recept eller  inspirerande bilder, ni får helt enkelt stå ut utan mig. Jag ska nämligen åka på en megarolig kurs i Stockholm och stanna kvar där för en otroligt mega-välbehövlig minisemester efter ett par megaintensiva veckor på jobbet. Så vi ses igen om några dagar då jag är uppvilad, nytänd och förhoppningsvis mer beredd att leverera megabra superrecept. Så länge får ni hålla till godo med denna megaenkla lilla maträtt baconlindad kycklingfilé. Servera den gärna med en somrig sallad. Och om ni undrar varför jag skriver MEGA om allt, ja det är helt enkelt för att allt är så MEGA just nu;)

BACONLINDAD KYCKLINGFILÈ ( 2 pers)

 • 1 paket bacon
 • 2 kycklingfiléer

Gör så här: Linda bacon runt kycklingfiléerna. Sätt ugnen på 200 grader och låt kycklingen stå därinne i ca 30-40 minuter. KLART! Megabra!

Så slänger vi in en liten midsommarbild också:) Ja vi hade någon form av muskeltävling, jag och min lillebror, och som ni ser så vann….JAG! Eller så var det en tävling i vem som kan se ut som en mus…och som ni ser så vann jag även den tävlingen också:)  Vi hade fint väder hela dagen och regnet kom inte förrän vid niotiden på kvällen:) tur ska man ha! MEGA TUR:)

HA NU EN UNDERBAR HELG! DET TÄNKER MINSANN JAG HA! MED ELLER UTAN REGN!

5 Thoughts on “EN BACONLINDAD KYCKLINGFILÈ

 1. Ser för faaan megagott ut! Och så megastark du verkar vara dessutom.

  Kram Malin

 2. hehehehhe.a du vann med hästlängder 😀
  åh de där måste testas.yummi

 3. Jag skulle nog kunna tänka mig att vara vegetarian på heltid. Om det inte vore för bacon.
  Du är inte bara stark, du har ju en as-snygg klänning också!

 4. Mega, mega där alltså!
  Hoppas helgen och kursen i hövvestan varit megabra!

 5. Ja det är verkligen megagott!! Men du vi kanske springer på varandra i Stockholm. Om inte ha det så gott 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation