Ni har väl inte missat att Kaksmulans webshop både har REA  och många nyheter.  Ja visst mormors gamla kökshandukar med broderade initialer fungerara kanske alldeles utmärkt men frågan är…Hur balla är dom?

Själv är jag stolt ägare till ett rock n roll förkläde som jag använder flitigt här hemma. Men nu är jag verkligen sugen på dom här nya fina pinup-förklädena och en cupcakepyjamas skulle verkligen sitta fint.

Jag menar…man behöver ju mer än bara en mat-fit!

4 Thoughts on “EN LITEN FREDAGSLÄNK…

  1. Kände nu ett akut behov av ett köksförkläde. NU
    Trevlig helg / Lena från make a head food

  2. Vad söta förkläden! 🙂

  3. Passar jättebra på dig.själv äger ja ett rött förkläde som är min favorit

  4. Åh nu blev jag sugen på att skaffa ett förkläde men kommer säkert aldrig att använda det då jag har flera stycken som bara hänger. Men fina var dom i vilket fall som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation