Kissarna fyllde 5 veckor igår och nu är det fullt ös…medvetslös. Det går inte ha fötterna på golvet när man sitter i soffan…Eller jo, det kan man…men man ska inte räkna med att de är hela när man ska gå och lägga sig sen.

När det kommer till maten  så skulle man tro att det är två hästar vi har att göra med, jag gillar ju också mat och visst är det är kul att vi har gemensamma intessen men ibland borde dom skämmas över både mängden mat och sitt bordsskick.

Ja men så kommer man ju undan med mycket om man är söt också. För min egen del var det länge sen den tiden, nu är jag inte ens söt när jag sover.

Och så har Decibel den alldeles utmärkta barnvakten, vår andra katt Lois (som aldrig får vara med här på bloggen pga av att hon skäms äver sin vikt) som för övrigt är 14 år och, ja, (förlåt Lois) ganska fet! Hon är underbar med dom små vår gammelkatt, hon låtsasdiar dom, putsar, fostrar och pysslar om. En underbar fröjd för Decibel som får lite semester mellan varven.

17 Thoughts on “EN LITEN KATTRAPPORT KAN JU VARA KUL

 1. Jag VILL ha en av dina kattungar! De är ju så söta att man svimmar!

  Min dotter har den fetaste katt jag har sett. Hon ser ut som en saccosäck när hon sitter på golvet. Något ligger på golvet framför henne – magen. Men glad är hon ändå. Önskar att det var samma för mig. Med allt julgodis hotar min mage också att ligga på golvet snart! Och söt när man sover? Det har jag aldrig varit. Kram!

 2. Emma - mamma till Hugo on december 18, 2012 at 11:03 e m said:

  Nåh vilka Sötisar 🙂 vad fint att den andra katten hjälper till! Gillar sättet du skriver, mer personliga inlägg mellan all mat 😉 Kram

 3. så himla goa de är! 😀

 4. Åh, suck, dumma Håkans allergier – vi vil också ha en liten dunboll i vårt kök och i soffan att mysa med! Bilden med katten som sträcker ut tungana är helt underbart ljuvlig!
  Skönt för mamma Decibel att hon kan få lite ”egentid” som är så inne just nu:)

 5. That seals the deal. Nu ver jag vad jag önskar rmig i julklapp! Hör du det, tomten?

 6. Åhå, åhå, åhå! Jag smälter…

 7. Dom är sååååå gulliga!!!

 8. Otroligt söta bilder.
  Man blir ganska kattungesugen igen 🙂
  Vi har en gammal katt sen många år tillbaka, en norskskogskatt som barnen fick i julklapp ( jag vet man ska egentligen inte ge bort djur, men det var en lång process och vi har haft mycket djur under alla år)
  I vilket fall som helst så gjorde jag ett slags pussel där svaret blev ” mamma har fått fnatt, vi ska få en lite katt”
  Gissa om de var överlyckliga den julen!!

  // Lena från make a ahead food

  • matsafari on december 23, 2012 at 10:20 f m said:

   Jag tyckte det var en alldeles förträfflig julklapp! Och tänk vad länge den hållt till skillnad från exempelvis lego;)
   Ha en underbar julhelg Lena:)
   Kram

 9. dem är ju hur söta som helst,älskar rödhåriga kattungar för dem är allra sötaste.

 10. Vad stora de har blivit! Och så där härligt fluffiga 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation