Idag upptäckte jag en underlig grej. Eller rättare sagt min svägerska upptäckte en underlig grej som har med mig och min matblogg att göra. Det är ungefär ett år sedan jag flyttade Matsafari hit till matmolnet och tidigare drev jag matsafari på blogspot. I samband med flytten lade jag blogspot i viloläge, dvs jag skulle kunna starta upp bloggen igen på den gamla adressen när som helst om jag ville. Idag upptäckte vi att min blogspot blivit kapad eller rånad kanske är ett bättre ord…. Rånad har jag blivit!!! Rånad!!! Ni hör ju hur otäckt det låter! Någon kille/tjej vid namn Björn har startat upp en mat och inredningsblogg på min gamla adress med exakt samma namn som min blogg  nämligen Matsafari. Inte nog med det…Den adressen som Björn skriver på är ju kopplad till mig eftersom jag har den i viloläge sedan snart ett år tillbaka vilket gör att varje gång den här  Björn skriver ett inlägg så hamnar det inlägget på min privata facebook via bloglovin och det ser ut som om det är jag som har skrivit inlägget. Björns blogg är också ihoplänkad med den här bloggen (på matmolnet)  på något sätt (som jag inte förstår) så alla ni som följer mig på bloglovin, kanske följer  den här Björn också och viseversa. Så snälla ni bloggkollegor, trogna följare och läsare därute….Hör gärna av er om ni märker något underlig! Jag har förskt komma i kontakt med den här anonyma Björn men det verkar som om han är lite som den där sången ” Björnen sover, Björnen sover…i sitt lugna bo” eftersom jag inte får något svar. Hur kul är det att bli bestulen så här innan jul? Inte alls särskilt roligt fast jag vet ju att ni gillar mig mest 😉 Är det här jordens undergång månne? Solstormar som rör ihop människors bloggar och mejl?

Ja hur eller hur så kan blogspot fara åt helvete och så smaskar vi på den här laxen tycker jag. Jag var först med Matsafari! Och jag hoppas att du och jag håller ihop i vått och torrt Och att du inte väljer den här Björn framför mig! Björn och Matsafari, du hör ju hur det låter…Skittråkigt! Jag ska försöka gå till botten med den här historien!

SESAMPANERAD LAX ( 2 pers)

 • 2 färska laxfiléer
 • 2 msk sesamfrön
 • 1 tsk soja
 • 1 tsk rapsolja
 • 2 krm citronpeppar
 • 1 nypa salt

Gör så här: Blanda soja, rapsolja, citronpeppar och salt. Pensla laxfiléerna med sojablandningen rejält och vänd sedan laxen i sesamfrön. Gratinera laxen i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter. Färdigt!

 

5 Thoughts on “SESAMPANERAD LAX

 1. Vad är det du skriver… usch och fy för sådana stölder! Kontakta blogspot och kolla om det verkligen får gå till på det viset, det verkar ju inte klokt rent ut sagt! 🙁 Hoppas det ordnar sig för den vilande bloggen kanske du vill ta upp någon gång, man vet ju aldrig!

 2. Rolig blogg! Tråkigt med han björn.
  Nu hamnade du bland mina favoriter ;D

 3. Han den där Björn får du bussa katterna på. Vilken dålig stil att åka snålskjuts på andra! Ska genast gå in o dissa honom på din blogg.,kram

 4. Ja, man ska vara på sin akt i det här världen! Smaskig lax!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation