För första gången i år satt vi på uteplatsen i trädgårdsmöblerna och njöt av en grillad MATSAFARI meny. Tyvärr väntas det nu många dagar med tråkigt väder så vi tog chansen att njuta av solens värmande strålar hela vägen till solnedgången. En kväll vid grillen och sen hamnade vi framför tv:n för att se Sverige piska Tyskland i hockey ; D

Denna måltid lagades alltså inte idag, utan i onsdags förra veckan, men blogger har fungerat väldigt dåligt nu de senaste dagarna och jag har inte kunnat uppdatera med nya inlägg. Ganska irriterande att flera inlägg är totalt borta och en del halva inlägg ligger i utkast.En salig röra just nu med inlägg. Här kommer receptet ni skulle haft förra veckan!

KOLGRILLAD FLÄSKFILÈ MED GRÖNSAKSTILLBEHÖR
2 pers

400 gr fläskfile med valfri Santa Maria rub
1 kvartad fänkål penslad med grantäpple koncentrat
4 hela färska champinjoner
1 halv saltad abuergine skuren i tunna skivor
2 tommater skurna i halvor med droppar av  balsamico och torkad oregano

Att grilla fänkål kan tyckas lite konstigt med jag ville prova, jag älskade det och min sambo tyckte det var så där, ingen hit alls. Lägger man fisk på grillen så är grillad fänkål ett måste i sommar.

Granatäpple koncentrat då? Ja, det är väl mer i grytor och liknande man använder det. Det ger lite söt sur smak och koncentraten gör även grytan lite tjockare i konsistensen. Granatäppelsyra och koncentrat används mycket i den arabiska matlagningen och granatäpple har för övrigt många goda bevisade hälsoegenskaper och ska vara speciellt bra för mäns privata delar.

One Thought on “GRILLAT ÄR GODAST

  1. sandra on maj 17, 2011 at 7:59 e m said:

    gud vad gott det såg ut! ;o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation