Den här morgonen såg lite annorlunda ut än alla andra mornar. Jag och min sambo började dagen med en stärkande promenad runt sjön här hemma för att sedan hamna hemma vid ett” kalasfrukostbord”.

Vi gillar att motionera båda två men det har aldrig hänt att vi gjort det innan frukost. Det ska det bli ändring på, åtminstone på helgdagarna, för det var riktigt skönt. Till frukost gjorde jag mannagrynsgröt på naturell yoghurt istället för mjölk eller vatten för att få lite syra i gröten. Det blev jättegott! Polarbröds nyhet RÅGSTYRKA är ett nykelhålsmärkt grovt bröd i Polarbröds nya sortiment. Brödet innehåller hela 70 % fullkorn och är fortfarande lika saftigt som ett ljust bröd. Varje paket innehåller 8 st portionsbröd som håller dig mätt och glad i många timmar. Det här brödet är Polarbröds nyttigaste bröd någonsin och vi strävar väl alla efter en hälsosammare livsstil! Det passade oss perfekt denna nyttiga dag : )


MANNAGRYNSGRÖT MED YOGHURTBAS
2 pers
4 dl naurell yoghurt
4 msk mannagryn
1 nypa salt
Gör så här: Koka upp yoghurt i en kastrull. Tillsätt mannagryn under omröring och sänk värmen. Låt koka i ca 4-5 minuter. Häll upp gröten i skålar och servera med en klick av din favoritsylt. Ät rågstyrka till och skäm bort dig själv med goda pålägg.
En bra start på dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation