Kejsarsnitt eller havresnitt?

Om jag är tvungen att välja mellan kejsarsnitt eller havresnitt så skulle det bli havresnitt utan att tveka. (Gå nu inte runt och tro att jag är gravid, jag är nämligen inte gravid det minsta.)

Havresnitt eller typsnitt?

Amen åh, det framgår ju inte om det är något snyggt typsnitt, men om jag är tvungen att välja på helt vanligt typsnitt eller havresnitt så jag jag måste nog säga havresnitt igen faktiskt.

Genomsnitt eller havresnitt då?

Ja men då säger jag nog kanske genomsnitt. Jag har nästan alltid hamnat i facket genomsnitt. Genomsnitts-snygg. Genomsnitt-stark, genomsnitt-cool och jag hade helt vanliga genomsnitts-betyg i skolan.

Avsnitt eller havresnitt då?

Alltså nu framgår det ju inte vad det är för avsnitt, men det är ett avsnitt av Breaking bad så är det helt klart avsnitt jag väljer. Det är faktiskt den bästa serien någonsin, alla kategorier! Jag önskar att jag kunde vara lite i närheten av den coolhet  som Walter White får några avsnitt in i serien faktiskt.

HAVRESNITTAR ( 25 st)havresnittar1

100 gr smör

1 1/2 dl strösocker

1/2 dl ljus sirap

1 krm salt

2 dl vetemjöl

1 dl havregryn

1/2 tsk bikarbonathavresnittar

Gör så här: Sätt ugnen på 220 grader. Arbeta ihop alla ingredienserna till en smidig deg. Låt degen vila i kylen ca 30 minuter. Tag upp degen på mjölat bakbord och dela degen i två delar. Rulla ut till längder och lägg på plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 12 minuter. Skär i snittar medans de är varma. Servera till kaffet.

//

Ann-Sofi

8 Thoughts on “HAVRESNITTAR

  1. Kul formulerat och fantastiskt inbjudande bilder

  2. Jo, havresnitt är ju en bra bit bättre än genomsnittet. Men havresnitt eller gränssnitt?

  3. Jag hade valt havresnittar alla dagar i veckan istället för kejsarsnitt! Gott ser de också ut… ja sånt kan väl inte se äckligt ut eller? 😉

  4. Vilket snitsigt inlägg, precis som vanligt! 🙂

  5. Du är rolig du 🙂 Havresnittar är bra 🙂

  6. Underbara kakor och det bästa av allt, man kan smaksätta de med precis vad, som helst. Jag väljer också Havresnitt framför en del andra obehagliga snitt… 😉

    Ursnygga koppar! 🙂

  7. Dessa Havresnittar måste jag absolut prova att göra, älskar ju allt med havre….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation