Att göra egna tortillachips är ingen konst, inte svårt eller ens tråkigt på något sätt! Ikväll blir det tortillachips och skräckfilm och jag hoppas att filmen inte är så läskig att jag inte kan sova för i morgon ska upp tidigt och då vill man ju inte vara trött. När det kommer till vädret ja då piskar regnet utanför fönstret och det är lite synd om alla Hultsfred-studenter som firar sin stora dag just idag. Ha en riktigt mysig fredagskväll
🙂
TORTILLACHIPS ( en lagom skål)
- 8 tortillabröd
- 1/2 dl riven texmex ost
Gör så här. Skär ut trekanter av tortillabrödet.Strö ut bitarna på en plåt. Strö lite ost på varje tortillatrekant och ställ in i ugnen i ca 200 grader i 10 minuter.
Vi går i liknande tankar vad gäller tortillachips 😉 jo de där mozarellabollarna var väldigt behändiga. Lite lättare att spara om det blir några över. / Emma
Ha ha här blev jag lite impad och trodde jag skulle få recept på hemkörda tortillachips, ja det var det ju men kanske inte riktigt vad jag väntat mig. Men gott är det 😉 Hoppas inte filmen var för läskig!
Låter gott!
Jag åt nachos igår men inte f-n var de hemmagjorda 😉
Det ser riktigt gott ut iaf…
Lätt som en plätt ju! 🙂 Hoppas filmen var bra och lagom läskig.
oj de var en super bra idè.ska ja göra nästa gång.
har en liten sak till dig på bloggen 😀
vad spännande med torillachips, det har jag aldrig ens hört om att någon gjort hemma 🙂 och det lät ju väldigt enkelt och praktiskt!! 😉
Jag gör mina på det här viset: http://www.pickipicki.se/2012/03/idag-ater-vi-chips-och-dipp-till-frukost/ Förgörande gott är det, tortillabröd är verkligen användbara på många olika vis.
ååh, bästa sättet att använda pitabröd på :)) Har dock aldrig provat att hälla ost på dem – klart jag måste prova det också! Allt blir bättre med ost! Hoppas du fick lite sömn – trots skräckfilmen 😉
Ja, eller tortillas då, men pitabröd funkar också (måste ju klargöra mitt förra inlägg lite) 😉
Vad gott med tortillachips, det var så länge sedan jag åt, riktigt sugen blev jag! Perfekt och enkelt att göra själv 🙂 Kram