Jag har inte bloggat på 5 dagar!! Har ni saknat mig?…va INTE? Men vad fan! Eftersom jag bloggar om mat så tänker du säkert nu…Oj då, har hon inte ätit på fem dagar?? Jorå, massor med skräpmat har det blivit och sånt kan man helt enkelt inte skriva om!

Förövrigt så mår jag bra, jag försöker odla mustasch…

och så har jag hejat på Sverige i fotboll och det gick ju sådär… Jag måste nog säga att det gick bättre för mig och min mustasch!Återkommer snarast med ett smaskigt recept! Kanske rent av i morgon. Om inte…ja då får ni ha en riktigt fin midsommar!

9 Thoughts on “JAG BRYTER TYSTNADEN

 1. Klart jag har saknat dig och undrat var du håller hus… nu vet jag! 😉

 2. Skönt att se att du inte varit sysslolös!!

  ha det gott!

 3. Ser fram emot fler fina recept! Synd att inte din Sverigemålning hjälpte Sverige att ta sig vidare! Men i med och motvind älskar vi våra fotbollskillar!

  kram ANna

 4. klart vi har saknat dig och din härliga humor,åh nu blev ja allt nyfiken

 5. Hahaha, naaaw, kände du dig inte saknad? Jag läser allt du skriver så visst undrade jag lite men samtidigt tar ju jag själv pauser ibland och det måste man ju få. Så jag blir bara glad när någon flitig person inte skriver – då känns det lite bättre att jag uppdaterar så ofta som förr 😉 ha en härlig midsommar du med!

 6. Nej då, inte alls… inte alls:) Klart vi har, men vi ser ju att du har haft fullt upp, odla mustasch – det är viktiga grejer det:)

  Kramar!

 7. Inte illa med mustasch. Snabbt jobbat och tar klart tid från ditt matlagande. Men nu får du allt komma tillbaka till oss!

  Kram Malin

 8. Livet har varit tomt och meningslöst utan dig och din mustasch!!! Skön att du är här igen!

 9. JA, jag har saknat dina roliga inlägg! Hoppas att du haft en bra midsommar med massa god mat! kram Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation