Nu vet jag var jag ska lägga maten… Det blir på dom här. Bitz serie Gastro i färgen grön kunde jag inte riktigt släppa ur tanken.

Visa källbilden

( bild lånad från formbarvastervik.se)

Tallriken är i typiskt skandinavisk stil, gjord i stengods med en glaserad yta i dov grön-turkos färg. Tallriken påminner både om skogen och havet som jag älskar så mycket. Dessutom är tallriken ugnfast upp till 250 grader. Snart alltså i ett kök nära mig! <3

//

2 Thoughts on “JAG VET NU VAR JAG SKA LÄGGA MATEN…

  1. Maria A on mars 16, 2019 at 5:17 e m said:

    Åh, vilket fint porslin ? ?

  2. Supersnygga tallrikar. Blir en snygg detalj vid dukningen och goda att äta ifrån

    Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation