Vi fick en present av en släkting som vi faktiskt knappt använt (dumt, roliga saker ska användas)saken vi fick kallas iallafall för JESUSTOASTER. Klokrent och såå jävla kul! En liten stämpel att stämpla brödet med innan du lägger det i brödrosten.Så idag ber jag fader vår och försöker på smördeg;

Fader vår som är i himlen,
helgat vare min smördegsplatta.
Tillkomme min ugn
såsom i köket så ack på middagsbordet.
Min dagliga smördeg med salami,tomat och riven ost giver mig idag.
Och förlåt mig för skulden över att inte orkar laga riktig mat.
Inled mig icke i någon chips eller godisfrestelse ikväll utan fräls mig från allt det goda.
Ty smördegen är din, salamin och den rivna osten i evighet.AMEN!

Jag stämplar mitt Jesus smördegspaket som jag fyllt med tomat,salami och riven ost med min Jesus stämpel.

Till det skär jag en halv mango och rostar lite färsk sparris i ugnen tillsamans med Jesus.

Ni som är osäkra på om Jesus finns eller inte ,här har ni beviset på att Jesus INTE finns. Jag stämplade hårt med Jesus på smördegen men när den kommer ut ur ugnen är han puts väck. Borta! Försvunnen! Alltså har han nog ALDRIG funnits. Ödsla alltså inte tid på att undra över hurvida han finns eller inte… jag har redan löst gåtan!

By the way…Den här rätten är perfekt att göra en förrätt av.
Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation