Det börjar närma sig jul, och det i rasande fart enligt min kalender! Därför vill jag redan nu tipsa om en julmust som jag provsmakat och definitivt kommer skåla med på självaste julafton! Jag tror till och med tomtens skägg skulle krullar sig av njutning om han får för sig att svalka sig med denna julmust mellan julklappsutdelningarna!

 En julmust lagrad på bourbonfat i 6 månader smakar fantastiskt i gommen! Alla julmustar i världen bleknar om man skulle jämnföra dem med den här som har mycket mer karaktär i sin smak än en vanlig julmust. Finns på systembolaget och har artikelnummer 90437.

7 Thoughts on “JULMUST TO DIE FOR!

 1. Tomtens Dotter on november 18, 2011 at 9:07 e m said:

  Kul att höra nån som smakat den. Är själv nyfiken och ska definitivt se till att inhandla mig en flarra.Annars föredrar jag Zeunerts julmust. Utan att ha smakat Nygårdas lagrade skulle jag – utifrån vad jag läst om nygårda – gissa att Zeunerts smakmässigt ligger mittemellan en Apotekarnes och en Nygårda. Lite vuxnare, lite djupare, lite mera som brunt socker istället för vitt…

 2. MATSAFARI on november 18, 2011 at 9:26 e m said:

  Oh tack för tipset! Zeunerts ska jag kolla upp!!!! En sak som du absolut inte behöver köpa så är det den alkoholfria snapsen! Den var riktigt riktigt äcklig, ja, till och med vidrig!

 3. kaksmulan on november 18, 2011 at 10:01 e m said:

  Jisses jag som är fullkomligt julmustberoende, måste testa!!!

 4. Addicted to Julmust on november 19, 2011 at 7:28 f m said:

  Zeunerts julmust, Hammars julmust och Mora gammeldags julmust ät tre sorter värda att leta efter med ljus och lykta.

 5. Millas Hälsoblogg on november 19, 2011 at 4:00 e m said:

  Kul att du testat den har sett den men inte smakat.Har däremot smakat Nygårda Ekfatslagrad julmust som finns i matbutiken. Den är jättegod den med.

 6. Emma - Husmor Emma on november 20, 2011 at 10:51 f m said:

  Jag dricker inte så mycket läsk i vanliga fall, men julmust är min stora last 🙂 Måste prova den, lite finsmakare 🙂

 7. lilla kråkan on november 23, 2011 at 6:04 e m said:

  Hej! Villken rolig blogg du har! Den där musten ska jag verkligen prova, festligt med smällkork och allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation