Jag är en riktig grubblar-människa och jag spenderar mycket tid på att tänka på helt onödiga saker. Idag har jag funderat lite på om kråkor har näsor? Ni vet kråkor som sitter i träd och och flyger och så. Har dom näsor, tror ni? Jag vet ju att näsor har kråkor! Men har kråkor näsor? Jag har försökt googla på saken men får bara upp barnsliga ramsor som handlar om snorgubbar… En annan sak som jag har klurat lite på! Det är hur mycket mat Magnus Samuelsson, Världens starkaste man, äter per dag? Där fick jag googleträff direkt och kan ni tänka er att den mannen äter lika mycket per dag som en normal människa äter på en hel vecka!!!! Oh lord… säger jag bara!

DUBBEL KASSLER MED ÄPPLE OCH SWEET CHILI ( 2 pers)

 • 4 skivor kassler
 • 6 skivor av ett urkärnat äpple
 • 2 matskedar sweet chilisås
 • 1 dl riven stark ost

Gör så här: Lägg två skivor kassler i en form. Lägg tre äppelskivor på varje kasslerbit och klicka en matsked sweet chilisås ovanpå varje. Lägg ytterligare en kasslerskiva ovanpå äpplena och strö över ost. Gratinera sedan kasslern i ugnen i ca 15 minuter på 200 grader. Servera med pasta eller potatis och någon kall sås.

Och du, lek gärna med maten;-D Matlagningen blir sååå mycket roligare då! Här har jag byggt en alldeles förträfflig äppelkikare. Tyvärr ser man inte alls några snygga kändisar i den här äppelkikaren, bara helt vanliga dödliga.

5 Thoughts on “KASSLER , BRA VARDAGSMAT

 1. Haha, ja ibland spånar tankarna iväg…!!
  vilken god och smidig kasslerrätt!!

 2. Åh, en sådan äppelkikare får jag fixa till mina grabbar! De kommer att bli överlyckliga 😉

 3. Japp, kassler är en typisk bra-att-ha-hemma-ingrediens, perfekt vardagsmat. Använde kassler i dag på hemkunskapen i skolan.

  Kram Malin

 4. Ja men man ska ju fundera och vara nyfiken, annars lär man ju sej inte något nytt alls!

  Låter gott med äpplen och sweet chilisås som skasättare till kassler, passar bra med lite sötma till sältan.

 5. Kassler och äpple är inte fy skam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation