Här kommer lite mingelbilder från det fantastiska kalaset!

Födelsedagsbarnet i egen hög person! Ser det ut som om att hon fyller 65 bast? NÄ verkligen inte!

Skönsjungande 40-talister!

Dansen hade en given plats! Om jag blev uppbjuden? Jorå, faktiskt en gång! De andra såg väl hur illa det gick med min kavaljers fötter så ingen brydde sig om att fråga mig igen…hihi.

Bordsdekorationerna bestod av gamla bioaffischer från 40-talet! En väldigt kul och bra idé!

Kakbuffén med kaffesurrogat och hembakat:)

Gamla tidningar från 40-talet, otroligt vackra eller hur!

Och hur såg jag ut då? Jo då jag var lite vacker jag också. Att jag lyckades så bra med frisyren var bara ren tur!  Rita Hayworth hade fått benhård konkurrens där borta i Hollywood om jag hade levt på den tiden, var så säker!

11 Thoughts on “LITE MINGELBILDER FRÅN 40-TALSFESTEN :)

 1. jackie on mars 20, 2012 at 8:19 e m said:

  Superfina du kanonbra bild på dig. Vilken härlig kväll. kram kram

 2. Jävlar i min låda, vad snygg du var/är!
  Be proud, girl! 😀
  Kramar

  • matsafari on mars 20, 2012 at 8:52 e m said:

   Tack Anne! Ja ibland får jag fasen till det men oftast står jag där framför spegeln, klämmer och petar och ger mig själv de där vanliga gamla elaka kommentarerna som ”fan vad fet jag är” ”fan vad gammal jag börjar bli” och ”fan vad det hänger här”. Men så är vi nog alla!
   KRAM

 3. Kaksmulan on mars 20, 2012 at 10:04 e m said:

  Ja men snygging där då, attans vad läcker!
  Ser ut att ha varit en kul fest, gillar verkligen der där med temafester.

  • matsafari on mars 20, 2012 at 10:13 e m said:

   Tack för din fina kommentar 🙂 ja det är verkligen kul när man får tema på en fest och det var så roligt att alla verkligen hade ansträngt sig och letat reda på gamla kläder ordnat med frisyren och verkligen tagit temat på allvar!

 4. sv; tack 🙂

 5. Fina bilder! Det var allt en ung 65-åring det där.
  Himla fin var även du, wawawiwa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation