Idag är en stor dag för lilla MATSAFARI. Idag är det 1 år sedan jag startade den här bloggen och jag kunde aldrig ens drömma om hur bra det skulle bli. 
 Jag vill tacka alla er läsare, nya som gamla, som stöttat mig och gillat det jag gör!
 MATSAFARI var från början ett litet projekt som skulle få mig att börja äta igen då jag under lång tid hade svårt med mat, maten smakade inte, jag var djupt deprimerad, jag var aldrig hungrig och kände att jag var tvungen att ta tag i det problemet innan jag förlorade mig själv alldeles. Jag fick idén att starta en matblogg för att få i mig mat och eftersom mitt fotointresse från jag var barn föddes på nytt i samma veva så såg jag en möjlighet att kombinera dessa och få en meningsfull vardag och ett mål. Från början var MATSAFARI en liten blogg med kanske 10 läsare i veckan  men allteftersom tiden gick trillade det in nya besökare och idag är ni lite drygt 200 söta besökare dagligen. Jag vet knappt vilka ni är,ni kanske knappt vet vem jag är, men några av er har jag lärt känna och jag söker gärna inspiration i svåra tider på era bloggar, ni är så fantastiskt duktiga och påhittiga:) 
Det är den här filuren (Ann-Sofi Karlsson) som ligger bakom MATSAFARI.
Ni trogna läsare är så otroligt vänliga, ni lämnar små fina kommentarer och är generösa av er tid och det vill jag tacka er alla för! Det är ni som gör MATSAFARI så levande och som får mig att vilja fortsätta. Det är så roligt att logga in varje dag och ge er nya recept  och matlagning här hemma har fått en helt ny innebörd. Jag har under många år arbetat med mat men har aldrig använt mina kunskaper i det egna köket eftersom jag tappade glöden och mat blev liksom mer ett levebröd till slut. 
Tack alla läsare för att jag har fått tillbaka den glöden och skaparglädjen i mitt eget kök och på min egen tallrik:) Jag tror jag vill driva MATSAFARI ett år till, inte bara för min egen skull utan nu också för er!
TACK TACK TACK alla fina läsare!
Bild från google

7 Thoughts on “MATSAFARI FYLLER 1 ÅR IDAG!

 1. Grattis på 1-årsdan till en fantastisk blogg.Jag ser fram emot att du fortsätter med den.

 2. Anonymous on april 5, 2011 at 1:58 e m said:

  Du är väldigt duktig och inspirerande! Har fått många tips från din blogg! Kram Nina

 3. Cupcakesfluffan on april 5, 2011 at 2:21 e m said:

  Grattis på 1-årsdagen

 4. susanne on april 6, 2011 at 3:47 f m said:

  Grattis på 1-årsdagen! ( Själv firar jag ett år på lördag..)Här fanns det mycket smått och gott ser jag…Sv: Det är familjen röd brukar vi säga. Det roliga är att grannen har 2 röda katter oxå. Så det blir hemskt mycket rött…Ha en bra dag!/ Kram Suss

 5. Walter Hultman on april 6, 2011 at 6:11 f m said:

  se där ja! bara att fortsätta i samma stil så har det snart gått några år till! 🙂

 6. Anonymous on april 6, 2011 at 12:43 e m said:

  Grattis på födelsedagen 🙂 luv u gumman o ses snart! – Elin

 7. Ann-Sofi on april 6, 2011 at 3:18 e m said:

  Tack alla ni som grattat på ettårsdagen:) Det är så roligt att ni ger av er tid! Nu kör vi ett år till och hoppas att det blir ännu bättre:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation