Vi vet att man kan göra fläskrullader på skinkstek, men vad mer kan man göra? Jo, varför inte en kebabwok? Jag hade en libanesisk kryddblandning från KRYDDHUSET som jag köpt i ett marknadsstånd på Virserums marknad förra året. Den kom väl till pass nu. Här kommer receptet:


KEBAB MED LIBANESISKA SMAKER
2 pers
300 gr skinkstek
1 zucchini
1 charlottenlök
4 krm libanesisk kryddblandning
Servera med råris
en ajvar relish och en klick creme fraiche
Gör så här: Strimla skinksteken till långa remsor, skiva zucchini och charlottenlök. Krydda med den libanesiska kryddblandningen.Stek upp detta i en stekpanna tills det fått fin färg och köttet är genomstekt.  Koka upp råris samtidigt som du wokar kebaben och servera med en klick creme fraiche och en klick ajvar relish.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation