Det är fantastiskt väder den här veckan. Vi kunde inte låta bli att äta maten någonstans vid en sten vid en sjö i en skog idag. Här i Småland finns fantastiska skogar och små sjöar och det är egentligen bara att ta av vid första grusväg du ser så kommer du säkerligen till en fantastisk plats där du kan njuta av naturen.
Vi såg mycket fåglar i den här lilla sjön vi hittade på en liten grusväg utanför Vimmerby och vi ångrade att vi inte hade kikaren med oss.

 Glöm inte en sak! Är du ute i naturen så tänk på att du bara är gäst där, stör inte fågel och djurlivet och skräpa aldrig ner. Stör inte andra människor och gå inte över odlingar osv. Tänk också på att du inte får elda om det är torrt eller blåser mycket. Se också till att du eldar i eldstäder och liknande och glöm inte att släcka ordentligt. Allt du orkade plocka med dig ut i naturen ska du också orka att plocka hem. Allemansrätten är fantastisk: D

PASTASALLAD OCH GRILLAD FLÄSKKOTLETT
2 pers

Kött:
2 grillade fläskkotletter
Pastasallad:
Pasta till 2 personer
2 tomater
1 näve roccola
1 mozarellaost
1 liten röd lök
Gör så här: Koka pastan, skiva grönsakerna och osten. Blanda ihop alla ingredienser och blanda ordentligt. Krydda gärna med salladskrydda och droppa någon skvätt olivolja över.
Vi hittade ett vänligt träd att hänga våra jackor i för det var alldeles för varmt att sitta där i solen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation