Nu är det en ny vecka igen. Var tar alla veckor vägen undrar jag? För det känns som om det bara är måndag och fredag hela tiden. Det är idag två månader kvar till julafton och ska veckorna fortsätta i den här takten kommer jag nog inte ens märka av att det är jul!

Just nu sitter jag i tankarna att traska till träningen och jag försöker hitta en riktigt bra anledning att hoppa över det idag (så jävla lat är jag) men här är allt nystädat, nydiskat och inga bra tv program att titta på under kvällen så jag får nog masa mig iväg ändå…suck. Den värsta biten med att träna är ju egentligen att ta sig dit för när man väl är där så kör jag järnet och undrar varför jag ens övervägde att inte gå dit!Det är ju jättekul! Människan är konstig! I alla fall jag!

En annan konstig grej som har inträffat är att jag har ätit havregrynsgröt som jag hatar så mycket. Och nu hatar jag det inte fullt så mycket längre för den här gröten från Axa med tranbär var riktigt god. Jag har alltid tyckt att havregrynsgröt påminner om tapetklister och om ni undrar hur jag kan tycka det så är det för att jag faktiskt har provsmakat tapetklister en gång. Det var inte alls gott fastän det inte smakade så mycket. Jag kommer nog äta havregrynsgröt igen faktiskt, det är ju smidigt att använda en vattenkokare och bara slå kokhett vatten över havregrynen som man blandat med lite frusna bär, vänta 3 minuter och sen är det bara att börja skeda mellan skålen och munnen!

Ha en riktigt mysig måndagskväll !

3 Thoughts on “NY VECKA OCH EN NY FRUKOST

  1. Alexandra - Kärlek på tallrik (love on a plate) on oktober 24, 2011 at 7:01 e m said:

    Härligt att du gillade gröten! Jag saknade mjölk och tyckte den var lite dyr, men annars gillar jag dem skarpt =)

  2. Emma - Husmor Emma on oktober 25, 2011 at 6:31 f m said:

    Havregrynsgröt som är så gott 🙂 Ett tips är att göra egen och koka med lite äpplen och kanel, mums!

  3. Ann-Sofi on oktober 25, 2011 at 6:32 e m said:

    Alexandra: ja man undrar ju varför gröten ska vara så dyr??? Ett paket havregryn kostar ju mindre än den här lilla burken!Emma: Tack för tipset! Det ska jag verkligen prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation