Häromdagen låg det en trevlig liten överraskning i min brevlåda. Inte vad som helst utan en limegrön decopen. Jag har hjälpt ett företag med att svara på lite enkäter och som tack för hjälpen fick jag den här.
Decopen är en ny liten häftig grej som är ett måste för den som älskar matlagning och bakning. Den här lilla grejen hjälper dig i med det mesta som hör matlagning. Du kan lägga snygga såsmönster på varmrätter och bakverk och du kan slänga in den i micron med lite choklad och sen spritsa ut chokladdekor till olika efterrätter.

Jag är ivrig på att få använda den inom en snar framtid:)
Titta på den videon för inspiration

4 Thoughts on “NYTT I MITT KÖK

  1. Har sett den på en matsida. Den kostar 159 kr och verkar vara så jäääättebra. Me want.

  2. Cupcakesfluffan on maj 9, 2011 at 5:51 e m said:

    Jag har en sådan, kaonbra, fast min har bara två spritsmunstycken, sedan så har jag den stora varianten också, vann den på en bakblogg, har precis fått hem den men inte hunnit testa den ännu. Den heter Decomax http://www.ninasmat.se/koksredskap/lekue/decomax-den-stora-dekoreringspennan-med-sex-munstycken-i-silikon-lekue/

  3. Anonymous on maj 20, 2011 at 6:53 e m said:

    vart finns dom att köpa? vill ha sådan! 🙂

  4. Ann-Sofi on maj 23, 2011 at 10:32 f m said:

    De finns på http://www.culina.se att köpa. Du kan ju googla på decopen så kanske du hittar den billigare någon annanstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation