Weii jag känner mig nästan frisk nu. Konstig sjukdom som bara varande en kväll och en eftermiddag. Och idag är det precis en vecka kvar till jul. Vet ni vad som är konstigt? Att inte en enda människa har frågat mig vad jag önskar mig i julklapp! Betyder det att jag inte kommer få några julklappar? eller är jag som en öppen bok kanske…läsbar, det liksom syns på mig vad jag önskar mig? Så kan det väl ändå inte vara, det kan väl inte synas på folk vad de önskar sig…” Han ser ut att önska sig en påse med skridskor” eller ” hon ser ut att vilja ha en ihopfällbar stege”? Tänk om det ser ut som om att det är JAG som vill ha en ihopfällbar stege?? Fy så hemskt….Jag vill ju inte ha någon stege, inte i någon form faktiskt..inte ens en ihopfällbar! Jag skulle kunna räkna upp flerahundratusen andra saker som jag absolut inte vill ha! Men tomten skiter ju säkert i vilket, han kommer ju med paketen ändå även om man inte vill ha dom. Nu försöker jag inte säga att jag inte vill ha några julklappar eller så men om jag får en stege av tomten, ja, då kommer jag skicka den i huvudet på tomtejäveln, så hårt att skägget kommer tryckas ner i halsen på honom. Nej vet ni vad jag vill ha? Vet ni vad en matbloggare önskar sig? Vet ni vad Ann-Sofi Karlsson, den roligaste matbloggaren i stan vill ha i julklapp? Jo jag vill ha en resa till Paris och en eltandborste. Eltandborste är grejer förstår ni. Tänk att få slippa gnugga med tandborsten själv! Fy fan vad skönt!

RÖKIG KYCKLIG MED PASTA ( 2 pers)

  • 2 kycklinglår
  • 4 tsk rökig paprikapulver från santa maria

Serveras med kokt pasta och lite riven parmesan

Gör så här: Knid in kycklinglåren i den rökiga paprikakryddan. Ställ in i ugnen i 200 grader i ca 30-40 minuter (om de är frysta). Servera sedan med nykokt pasta med nyriven parmesan och lite grönsaker.

Bra och enkel vardagsmat som sköter sig själv i ugnen så du får tid över till annat:)

3 Thoughts on “RÖKIG KYCKLING MED PASTA

  1. Så enkelt! Ser gott ut 🙂

  2. Själv vill jag ha en Kitchen Aid! Men jag antar att den får jag nog köpa själv om det ska hända. Men ett litet smycke från Efva Attling kunde man väl ändå få? Eller i alla fall marsipan?

  3. En resa till Paris är väl aldrig fel att önska sig!! Och håller med dig att eltandborste är grejer. Vi köpte en för ett tag sen, mycket bra inverstering!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation