Skojade till det lite idag och tänkte, ”det här är lite knasigt med jag orkar inte laga mat eftersom jag vet att jag har massor med annat som måste göras”.Jag skivade lite aubergine, några tomater och lite lök och slog på lite olja. Kryddade med salt och peppar och så ställde jag in det i ugnen och vips så hade jag 20 minuter som jag kunde göra andra nyttiga saker på. Det som var extra roligt var att det faktiskt inte alls var en dum idé, den här plåten kommer jag absolut göra igen för det blev gott.

AUBERGINE PÅ PLÅT MED SKIVAD KASSLER
2 pers

1 aubergine
1 liten gul lök
3 tomater
1 msk olja
1 msk sesamfrö
Gör så här: Skiva auberginen i cm tjocka skivor och lägg ut på plåt. Skiva tomaterna och lägg dessa på auberginen och strö över hackad lök. Ringla över lite olja och strö över sersamfrö och ställ in i ugnen på 220 grader i 20 minuter. Servera med skivad kassler, skinka eller något annat trevligt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation