Jag blir så chooooklaaad sa en anställd på cloettafabriken när han fick sin lön. Här kommer en perfekt liten efterrätt eller varför inte en förrätt? Givetvis är det choklad inblandat i bilden, jag är beroende och jag blir choooklad!

BRUSCHETTA HOT CHOCOLATE

6 pers

 1 halv baguette
1 msk olivolja
100 gr mörk choklad
1 nypa salt
1 nypa chiliflakes

Gör så här: Skär baguetten i mindre bitar. Pensla baguetten med olivolja och rosta i ugnen några minuter.

Krossa chokladen i en mortel eller med kniv och skärbräda och strö över krosset på de rostade bruchettorna.

Strö över några flingor salt och chiliflakes på varje bröd och värm i ugnen tills chokladen smält. Servera varma med en god dryck.

Jag hade besök under kvällen och alla smakade på dessa små goda verk, till och med minstingen på 4 år smaskade i sig en och nickade förnöjt på hakan när jag frågade om det var gott , barn brukar vara av det ärliga slaget när man ställer sånna frågor…iallafall i min värld:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation