Det är några dagar sedan bokrean började men den är i full gång och jag har redan fyndat. Jag hittade rutiga kokboken för 89 kr och det är ingenting för en bok på över 700 sidor med helt vanliga svenska grundrecept. En sån där kokbok som bör finnas i allas hem för att det ska få kallas hem 😉

 Nu är det alltså tid att ge sig ut på receptboksjakt. Just den där fina kokboken du sneglat på en tid kanske är nedsatt nu? Eller så hamnar man bland massor med nya receptböcker som du aldrig tidigare sett.En sak vet jag med säkerhet, jag  glömmer både tid och rum när jag hamnar i en bokhandel!

4 Thoughts on “UT OCH SHOPPA I HELGEN!

  1. Fin blogg du har!:)fråga frågor på min frågestund och du blir länkad på min blogg! :)alla svaren kommer upp inom två till tre dagar! fråga vad som helst och klicka bara på tävlingar så kommer frågestunden upp :)ha det bra & kram (: ♥

  2. Härligt blogg! man blir hungrig!

  3. Jepp, det är alltid bra att ha grundrecepten. Man kan aldrig få förmånga av dessa böcker.

  4. pralin on mars 3, 2011 at 8:15 f m said:

    Härlig blogg. Jag är också mat intresserat och har min egen blogg sedan november 2010.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation