Har ni sett Ikea´s programsatsning ” Vad gafflar ni om”? Alltså, det är sååå hög igenkänningsfaktor på vissa episoder att jag blir mörkrädd och jag kan verkligen relatera till mycket av det dem säger. Själv är jag mitt i planeringen av ett nytt kök då jag och min sambo köpt ett hus med totalt renoveringsbehov. Då vårt nuvarande kök har 40 år på nacken som kommer det nya köket bli ” The kök”. Och i egenskap av matbloggare så vill jag att mitt nya köket ska ha allt…Verkligen ALLT!

Jag drömmer om dubbla ugnar, upplysta glasskåp med snygga inredningsdetaljer och gärna en köksö med inbyggd häll av värsta modell och en stor vinkyl. Vad jag ska med en vinkyl till när jag knappt dricker vin vet jag inte… men det är ju precis som Martina Haag och Mogge Sseruwagi säger. Det ger statuspoäng! Och köket har blivit lite av vår nya statussymbol.

 

Har ni inte sett den här programserien så gör det. Programledarna gafflar om rätt så vettiga saker och med hjälp av beteendevetare och sakexperter så får dem iallafall mig att tänka till… och till och med tänka om i vissa avseenden. Dessutom får man massa smarta inredningstips!

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation