Hittade ett recept i tidningen Allas. Enkelt, inte så nyttigt kanske men jäkligt gott. Det som gjorde att jag fastnade för just detta recept var att sidfläsket skulle kryddas med kanel, vilket lät skumt men faktiskt blev riktigt gott.
KANELKRYDDAT SIDFLÄSK MED DELIKATESSPOTATIS OCH LÖKSSÅS
2 pers
300 gr rimmat sidfläsk
10 delkatesspotatisar på burk
1 krm kanel
Gör så här: Stek delikatesspotatisen 3 minuter på hög värme i mycket smör. Stek fläsket i stekpanna och när det är färdigstekt lägger du det i hushållspapper så fettet rinner av och kryddar men kanelen. Servera med kokta grönsaker eller sparris.
LÖKSÅS
1 msk torr löksoppa
1 dl vatten
1 msk redning
Gör så här: Blanda ut löksoppan i en kastrull med vatten. Låt koka upp och tillsätt redningen.
Väldigt enkelt!