Har du, precis som jag suttit klistrad vid tv:n varje onsdag kväll och följt Sveriges Mästerkock? Inte ett enda avsnitt har jag missat och jag har faktiskt hämtat ett och annat matlagningstips från deltagarna under den här säsongen. Nu kommer det en kokbok minsann och den vill jag ju naturligtvis jättegärna ha, det är en skatt för matvärlden och det är ju klart att jag har en  plats över till den här boken i min bokhylla!

En matentusiast med egen matblogg är Lindie som håller till med sin kokkonst på I Lindies kök. Just nu lottar hon ut ett exemplar av boken och jag är självklart vara med i den utlottning. Titta in på hennes blogg och inspireras du också:) och glöm inte att komma tillbaka hit ; D

2 Thoughts on “SVERIGES MÄSTERKOCK BLIR KOKBOK

  1. Vilken trevligt blogg du har!! massa med fina recept ;p

  2. Amanda - Matblogg on april 26, 2011 at 9:01 e m said:

    sv. ja eller hur.. är sjukt nöjd. ska bara hitta de perfekta krukorna :)kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation