Ja nu har det varit lite tyst i några dagar. Jag har inte dött eller så, jag har varit hos gynekologen. Visserligen tog det besöket bara ca 7 minuter men händelsen efter besöket tog musten ur matkreativiteten. Jag är tjejen som ÄLSKAR Mc Donalds. Ja jag vet, det är skräpmat,men fan jag är hänger inte där jämnt utan bara någon gång om året. Jag bor ju på landet och vi har långt till närmsta hamburgare. I staden där gynekologen bor, bor också ett Mc Donalds. YES! Jag trippade in, beställde en Big tasty ( my favorite) och intog första parkett vid skyltfönstret med det vackra havet som utsikt. Mega-nice! JAPP! Där satt jag i frid och fröjd, njöt av utsikten och mumsade på min goda big tasty. Jag njöt till fullo av varje tugga…tills…Ja vad hände sen? Ni kommer inte att tro mig men.. Jo en hundjävel kom gående och förstörde utsikten genom att lägga den största högen skit jag någonsin har sett, precis framför mina ögon. Ja det var ju en glasruta i mellan men annars kunde jag nästan ta på den. Han tog god tid på sig också, hunden. Han liksom knep ut stora kluttar av bajs, han gick upp på tå och knep till igen och igen och igen, ja ni fattar. Jag bara gapade! Hunden var liten, den syntes knappt men den högen skit han lade var som den fetaste elefantbajsen och där satt jag och stirrade på kluttarna som liksom pluppade ut ur en röv som knappt fanns. Sen sneglade jag lite på min big tasty och på elefantbajset och upptäckte till min stora förvåning att den där högen och min big tasty var nästan identiska. Det enda som skiljde min big tasty från hundens megahög var att min burgare var platt men annars så stämde konsistens, färg och utseende ganska bra så vitt jag kunde se. Jag lade ner min burgare, tog ett djupt andetag och försökte glömma det där, det gick inte. Jag fick äta mig mätt på mina pommes. FAN! Tänk va! Sånt där händer bara mig och ingen annan. Så jävla typiskt!

SWEET CHILI WOK ( 4 pers)

 

400 gr karre i bit, skinkstek eller helt enkelt något färdigstrimlat fläskkött

1 vitlöksklyfta ( pressad)

250 gr frysta wokgrönsaker ( gärna tinade)

1-2 dl sweet chilisås

Nudlar i valfri mängd

Gör så här: Stek upp köttet samman med pressad vitlök på ganska hög värme under några minuter. Lägg i grönsakerna och sänk värmen. Tillsätt sweet chilisåsen och rör om. Lägg ner kokta nudlar i woken och låt allt puttra någon minut. Allt som allt kanske den här woken tar ca 10 minuter att tillaga. Så skulle man ha det varje dag:)

 

 

14 Thoughts on “SWEET CHILI WÖK PÅ ETT KICK

 1. Ha ha! Ja förlåt att jag skrattar men när jag läser om din händelse blir det så komiskt. Men, jag skulle helt klart ha reagerat på samma sätt. Jag skulle helt tappa matlusten även om så något som inte liknade korvarna på gatan. Stackare så trist. Kram!

 2. Hahaha 😀 Du är bara bäst!

 3. oj ja det kan verkligen spoliera matlusten 🙂

  Wooken låter dock som man kan äta den fast man ser en del obehagligheter!
  Lena från Make a head food

 4. Haha…..att du inte gick ut och fotade hunden! Förstöra ditt moment på det sättet!

 5. Så tragiskt men tack för skrattet! Väldigt roligt för oss andra! = )

 6. Stackars dig! Du borde stämma någon, typ hunden eller ägaren kanske? En ondskefull hund må jag säga! Du borde hämnas. Om du vet var hunden bor kan du sätta dig i husses trädgård lagom till middagen och göra samma sak. Ät fyra Big tasty först så blir det bra volym. Kram och tack för skrattet!

  • matsafari on april 25, 2013 at 5:21 f m said:

   Haha om jag bara visste var hunden och dess ägare bodde. Då skulle jag sitta där, millimiter framför köksfönstret:-D

 7. Nej det är väl inte direkt en utsikt som man vill ha när man smarrar på en burgare… Specieltl inte när det är så sällan som en sådan burgare finns i händerna!
  Däremot smarrar vi mer än gärna på wooken, eller i alla fall det som ligger i den!

  Ha en skönerlig helg

  • matsafari on maj 4, 2013 at 5:09 e m said:

   Hihi nä fy för den där hunden. Tacka vet jag hot dog, det är väl den enda dog som jag kan bli sugen på;-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation