I går morse påbörjades vårstädningen i trädgården. Då är man glad att man har en liten trädgård och inte en stor. Särskilt med tanke på att ingen annan i familjen INTE verkade vara intresserad av att hjälpa till.  Decibel blev helt plötsligt så morgontrött när hon hörde ordet städning att hon faktiskt vägrade gå upp och låg kvar i sängen tills  långt efter att vi andra ätit frukost. Min sambo fick helt plötsligt massor av olika ärenden som var tvungen att uträttas på momangen och kvar stod jag, ensam med en kratta i handen. Schysst? Nä!

Inte nog med att jag inte fick någon hjälp i trädgården av familjen, min belönings-glass var en riktigt missbildad jäkel och det fanns liksom inte riktigt något att hålla i. Jag tror att min frys nere i källaren drabbats av någon form av strömavbrott under vintern för så här ska inte en glass se ut…eller?

Sen tände vi grillen, den stackaren som stått utomhus hela vintern. Han mådde rätt bra trots omständigheterna. Lite svinto så blev han som nu. Hmm undra om svinto funkar på en själv också? Det var min helg det! Vad har ni haft för er?

4 Thoughts on “VÅRSTÄDNING MED GLASS OCH GRILLPREMIÄR

  1. Ja, den glassen såg kanske inte helt okej ut 🙂 Var den god?

  2. Ja, säg det inte svinton rår på:) Fast kanske ska du inte prova den på dej själv, inget vi rekommenderar faktiskt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation