Så ja. Då var det dags för presentation av trerättersmenyns varmrätt. En megagod viltsvinsrulle. Låt er väl smakas medan jag sitter här och försöker lära mig min nya mobiltelefon jag nyss köpt. Nu så här med facit i hand, så var kanske iphone inte just det jag behövde. Jag trodde jag skulle bli så mycket lyckligare…Men jag känner inte en enda stuns av lycka i kroppen. Allvarligt…Det här med teknik och alla jävla lösenord man måste ha…Jag fattar faktiskt ingenting!
VILDSVINSRULLE ( 4 pers)
600 gr vildsvinsfärs
2 vitlöksklyftor
100 gr vitlöksost typ piladelphia
12 skivor chorizokorv
SÅS:
1 burk krossade tomater
1 msk timjan
Gör så här: Pressa ner vitlöken i färsen, Smaksätt med salt och peppar. Bred ut hela färsen i en fyrkant på ett bakplåtspapper. Bred vitlöksosten ovanpå och lägg choritzokorven ovanpå. Rulla sedan ihop färsen till en rulle med hjälp av bakplåtspappret. ”Spackla” och tryck ihop alla ändar och skarvar så det blir en rund korv av hela färsen. Stek rullen runt om i en stekpanna. Tillsätt krossade tomater och timjan i stekpanna när rullen fått färg.Använder du en stekpanna som tål ugn så ställ gärna in hela stekpannan i 200 grader i ca 10 minuter. Rullen är färdig när den är genomstekt.Servera med klyftpotatis. 
Men vilken smart maträtt!
Kram kram
Enkel men ändå festlig:)
KRAM
Oj, vad gott det lät!
Det här receptet bör du spara och använda framöver. Jättegott!
Nä, teknik är inget för mig heller. Fattar liksom inte. Kan ju bli tokig för mindre.
Men rullen passar mig. Riktigt festlig och fin!
Rullen är inte så teknisk och den är god!