Vi är ju ganska lika, jag och Gunde Svan. Åtminstone kände jag mig lite som honom då jag gled runt på ett skidor på självaste påskafton i strålande solsken. Ja förutom att jag inte hade bajs i byxan när jag kom i mål. För er som inte vet så körde faktiskt Gunde Svan ett viktigt mästerskap under sin karriär med en matförgiftning i kroppen. Ja en matförgiftning av den höga grad att karln råkade lägga en brun chokladpudding i sin vita sparkdräkt innan han gled segrade in i mål. Pappskalle eller vinnarskalle? Ja det är frågan? Han berättade hur som helst hela historien glatt i tv-programmet ”Efter 10”! Sånt berättar man bara inte för svenska folket, nej det gör man faktiskt inte.

Hur eller hur så fick jag korv , inte bajs-korv utan bara  helt vanlig grillkorv efter att ha glidit in i mål. Oj vad mat smakar bra när man anstränger sig lite fysiskt.

Påskafton blev en riktigt härlig dag och just den här dagen ser vädermässigt ut att bli likadan.

 Ha nu en riktigt härlig dag!

 

17 Thoughts on “VI ÄR JU GANSKA LIKA

 1. Härligt väder för skidåkning och mat ute! Ha en fin dag, kram!

 2. Ni är jättelika! 😉 Vilka fina påskägg du gjort här nedan också, hoppas helgen varit bra på alla sätt och vis… och att ni njutit kram!

 3. Grillad korv smakar väl aldrig godare än vad den gör utomhus!
  Tycker att ni är så lika så, man skulle ju nästan kunna tro att ni är tvillingar…

  Hoppas du har det riktigt skönt, det ser ju lovande ut!!

 4. Heja heja… Men visst är det kul med skidor:)?!
  Vi är i Skåne över påsk och här finns inte mkt snö att åka i…
  Ha en finfin kväll
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  • matsafari on april 2, 2013 at 6:45 e m said:

   Ja det är verkligen megakul! Varje år tänker jag att jag ska köpa mig ett par men så prioriterar man annat när det börjar bli hög tid att köpa ett par.
   Hoppas ni hade det fint i skåne!
   Kram

 5. Men du, nu fick jag ju inre syner av en brunkladdig Gunde i tajt dräkt. Taskmört där! Måste ju ta ett chokladägg bara för därför…

  Jag har grillat korv utanför min butik/mitt hem i dag. Så mysigt så!

  Kram kram

  • matsafari on april 2, 2013 at 6:43 e m said:

   Haha jag fick också ganska otäcka syner när jag såg intervjun med Gunde då han gladeligen berättade hela historien!
   Och korv! Vi skulle inte kunna leva utan den oavsett var den kommer ifrån;-D

 6. Inte dumt med korv! (alltså korv, men kött i, som man äter. Annan korv, inte så najs).
  Det rapporterades för några år sedna om en kille som sprang Göteborgs-varvet, blev nödig, men ville inte stanna för han ville slå sitt rekord. Ja resten kan du ju räkna ut själv. Sen ställde han upp på intervju. Inte vad jag hade gjort efter en sån incident…

  • matsafari on april 2, 2013 at 6:42 e m said:

   HAHAAAHAHA det var den roligaste jag har hört!!! Och såå pinsamt…varför berättar man om det? Får man typ ännu mer klapp på axeln” Yeah , du knep förstaplatsen och bajsnödig till på köpet, men grattis!

 7. Härligt inlägg 🙂 Kul att ni kunnat ta fram griller, det är vår det!

 8. Riktigt bra vårvinter mat att lägga på grillen. Enkelt men tusan så gott 🙂

  lena från make a head food

 9. Haha!

  Härligt med skidtur, själv inser jag att det faktiskt inte blev någon skidåkning för mig den här vintern. Synd och skam.

  • matsafari on april 9, 2013 at 6:12 e m said:

   Så synd! Det är ju så roligt med skidor! Men än är det säkert inte försent. Vintern kanske hinner komma ytterligare en gång innan våren kommer på riktigt! Fast jag hoppas verkligen inte det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation