Våren verkar kanske ganska långt borta just nu då den här vintern har varit ovanligt lång. Men vi får inte glömma bort att vi faktiskt kan smygstarta våren inomhus. Sol inne, sol i sinne finns det ju ett gammalt ordspråk som lyder. Själv är jag så grymt sugen på att blåsa ut hela bohaget här hemma, göra om, köpa nytt och ut med allt det gamla men ekonomin tillåter bara små förändringar och en sak i taget, inte allt på en gång. Därför vill jag idag tipsa om en internetsida som heter fyndiq där man kan drömma sig bort och klicka hem inredning i många olika sorters stilar. Just nu är jag galet förälskad i den där industrimöbelstrenden med funktionella, rustika möblerna som både bär kantstötthet och lite rost.

På fyndiq finns inte bara möbler utan öven såndant som hör köket till. Ni vet sånna där nödvändiga bra-att-ha grejer som underlättar för oss matbloggare och för andra matlagningsglada! Hur har jag klarat mig utan en sån här ananasskalare? Det är ju genialiskt och bland det bästa jag sett på länge! Och vitlökskalaren! Vilken grej för hur arg kan man bli på en vitlök när skalet vägrar släppa? Ja hur arg som helst!  🙂

3 Thoughts on “VI KAN SMYGSTARTA VÅREN INNE:)

  1. Men åhh, great minds think alike! Kika in hos mig så förstår du 😉

  2. Jag kör också på ”våga vår”-tema här hemma! Har storstädat, vårpyntat med blommor och fina pappersdekorationer. Och faktiskt hängt undan en del vinterkläder. Inte jättesmart kanske med tanke på minusgraderna utanför men det känns bra=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation