Världsrekord tycker jag är riktigt kul. Jag själv har alltid varit en tävlingsmänniska och ser en tävling i nästan allt. Exempelvis en gång i skolan utmanade jag killarna i klassen i köttbulleätning och jag vann! med hela 52 köttbullar, herregud vilken äcklig känsla det var. Jag ska aldrig mer göra om det! Det var inte ens kul! Det tog mig kanske 3 år innan jag tittade åt en köttbulle igen…

 • Visste du att världens längsta morot var 5,8 meter lång!
 • Världrekordet i hamburgareätning under 3 minuter har en kille från Japan. Han lyckades äta 10 st!
 • Världens största potatisgratäng åts under en festival i Nederländerna år 2010. Den vägde 3800 kg!
 • Världens största wienerbröd som bakats hade en vikt på 728 kg. Ugnen som behövdes för att baka detta winerbröd hade ett mått på 5m x 2m x 1m. (HJÄLP typ inte ens mitt kök är så stort!)

( och här sitter jag som en liten räka och fikar med världens fetaste man på Guiness world record museum i Köpenhamn, minns inte hur mycket han vägde men en bild säger mer än tusen ord)  

 • Världens fetaste kvinna dog vid en vikt av 545 kg, innan hon dog lyckades hon gå ner över 200 kg och som mest vägde hon ca 727 kg! ( så gnäll inte över din lilla bula på magen hörru!)
 • Världens största pepparkakshus bakades av en amerikan vid namn Roger A. Pelcher. Måtten på pepparkakshuset?  13.86 m långt, 18.28 m brett och 18,3 meter högt vid högst punkten.

( En lite suddig bild men jag vet nog vad du tänker!!! Någonting med sug och höjd eller hur!! Tänk inte ens tanken, fy fan vad äckligt!)

 • Världens längsta man som någonsin uppmätts då? Ståtliga 2, 72 m var Robert Persching Wadlom som dog av blodförgiftning! (så jävla otippat)
 • Den snabbaste tiden att skala och äta tre apelsiner är 1 minut 9,72 sekunder uppnåddesav Ashrita Furman (USA) på Sri Chinmoy Center i New York, den 30:e april 2011.

Inte illa va!!!!

10 Thoughts on “VISSTE DU DET HÄR?

 1. Alltså ärligt…! 52 köttbullar? Och det skolköttbullar då antar jag, Fy, vad gräsligt. Är glad jag inte har din tävlingsinstinkt ;o)

  Trevlig helg du finurliga flicka!

  //Malin

 2. 52 köttbullar?! Hahaha du är rolig du 🙂

 3. Haha vilken tävling men kul att du vann:)
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 4. Oj 52 köttbullar hur lyckas man???? Tokiga du!!!

 5. Jag tävlade en gång i min ungdom (*host*) med en kompis om vem som kunde äta flest slices på Pizza Hut.. Folk kollade lite konstigt på oss 😉 Jag minns inte hur mycket vi åt, men jag tror vi gav upp ungefär samtidigt så det blev oavgjort. Mycket pizza var det i alla fall xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation