Ja här sitter jag med diagnos benhinneinflammation. Konstigt nog så får jag faktiskt skylla mig själv den här gången då jag tränat 5-6 dagar i veckan, hela hösten,barfota. Jag tiggde och bad om det typ ” Snälla golvet, straffa mig med benhinneinflammation, det har jag aldrig haft och det skulle kanske vara lite kul”.

Men jag har det ganska bra ändå då jag har en svärmor som är sjukgymnast som kom hit på två röda sekunder när min vanliga Dr vägrade titta på mitt svullo-onda-skit-ben.  Ordinationen från Dr svärmor-sjukgymnasten blev vila, ligga på soffan, voltaren och ibumetin…Jag tror hon nämnde ”tröst-ät gärna hutlösa mängder choklad och glass”  i någon mening också, men jag är inte helt säker. Kanske var det något  om akupunktur eller vad det…amputation? hon pratade om, men jag tror hon sa lite fel och egentligen menade hon choklad och glass.

Idag bjuder jag på ett vegetarisk recept. Det kan man aldrig få för lite av! Smaklig måltid!

WOKAD HALLOUMI ( 2 pers)

 • 1 paket halloumiost ( ca 300gr)
 • 500 gr frysta wokgrönsaker
 • 1 vitlöksklyfta
 • valfri mängd chilikrydda ( eller gärna färsk chilipeppar efter smak och tycke)
 • Serveras förslagsvis med kokta äggnudlar

Gör så här: Skiva osten i längder. Stek osten i en panna med smör på medelvärme tills de fått lite färg. Tillsätt de frysta grönsakerna i stekpannan och krydda upp med pressad vitlök och chilikrydda.Klart att servera när grönsakerna är mjuka och varma (ca 10 minuter).  Serveras till kota nudlar.

4 Thoughts on “WOKAD HALLOUMI

 1. Krya på dig nu och choklad och glass var nog ordinationen 🙂

 2. Men det är väl klart som korvspad att hon sa glass och choklad!

  Krya på dej och vila nu riktigt ordentligt,
  kram

 3. Men vad har du tränat då barfota? Afrikansk dans? Så säger du till mig att jag är duktig med träningen, det är du ju också! 🙂

  Denna rätten gillas mums. Ja glass och choklad, självklart INTE amputation 😉 Krya-på-kramar!

 4. Ahh….här står jag och velar om jag ska ut och springa i regnet. Har inte sprungit på flera veckor. Helt slut. Men så många gånger i veckan…..klart man skadas….haha!! Bara avis!!:) Krya på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation