Jag har testat det nya kaffet från Zoegas, nämligen black velvet. Jag har länge varit förtjust i zoegas kaffe och speciellt förälskad har jag varit i blue java men idag skulle jag svara annorlunda om någon skulle fråga mig vilket som är zoegas godaste kaffe! Jag skulle svara black velvet med sina toner av mörk choklad, knäck och röda bär med kaffebönor som mognat i skuggan uppe i vackra Anderna.

Är det starkt? Nej, inte alls, utan snarare fylligt, ni vet så där som ett gott rödvin kan vara. En kopp black velvet passar otroligt bra till chokladdesserter och är man en kaffemänniska som vill ha en skvätt mjölk i kaffet så går det alldeles utmärkt, jag själv skummar ALLTID mjölken med en lattevisp!

8 Thoughts on “ZOEGAS BLACK VELVET

  1. Åhå, en utmanare!? Jag insisterar alltid på att vi ska köpa Zoegas Forza, men Black Velvet får vi nog ta och testa ändå.

  2. Vi provade också och konstigt nog så smakade det väldigt mycket bättre till söndagsfrukosten än vad det gjorde till efterrätten på lördagskvällen (efter vindrickandet:))

  3. Åh tack för tipset! Måste provas
    // Lena

  4. Åh, det har jag inte ens sett! Måste genast leta reda på och smaka, verkar gott.
    Men mjölken avstår jag, svart, starkt och mustigt ska det vara : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation