Min sambo bjöd inte bara på fördrink, förrätt och varmrätt…Självklart fick jag ju en efterrätt också. En perfekt efterrätt på alla sätt och hallonlyckan är verkligen ett bra exempel på att det enkla faktiskt kan vara både festligt och gott.
Nu så här på lördagskvällen sitter jag och väntar på mina middagsgäster. Dom kommer få avsmaka min sambos meny (fast då lagad av mig). Min sambo har legat på soffan hela eftermiddagen efter en hård utekväll med sina favoritgrabbar igår så där kan jag jag inte räkna med en hjälpande hand även om jag tjatar. Men en stark kvinna reder sig själv och ju fler kockar desto sämre soppa som man säger. Hoppas ni får en riktigt härlig lördag!
HALLONLYCKA ( 4 port)
200 gr hallon
1 dl strösocker
1/2 l hallonsorbet
Dekor: jordgubbar
Gör så här: Sjud hallon och socker i en kastrull 5 minuter. Passera genom en sil så att kärnorna silas bort. Fördela såsen i fyra glas eller glasskålar. Skopa i två kulor i hallonsorbet och dekorera med jordgubbar.
Du borde ju hyra ut sambon som kock på tillställningar, en liten extrahacka att tjäna där minsann… Fast då hade han ju så klart fått hålla sej från utekvällar då…:)
Hoppas kvällen blev lyckad och att maten smakade lika gott!
Kramar
Den lät himla perfekt och somrig och skulle passa perfekt hos oss en vardagskväll för att pigga upp lite i februarislasket!
Trevlig vecka! Lena från maka e head food
Nämen va säger man??!! Yummie, smarrigt och mumsfillibabba 🙂 Ha en skön kväll!
Absolut! Skön kväll till dig också:)
Vilken lycka att bli serverad en sådan dessert! Kram
😀 OM det var!
Ser ju gott ut det där;)
Trevlig helg
Kram på dig
Från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se
Trevlig helg i efterskott till dig också 😀
Du borde ju hyra ut sambon som kock på tillställningar, en liten extrahacka att tjäna där minsann… Fast då hade han ju så klart fått hålla sej från utekvällar då…:)
Hoppas kvällen blev lyckad och att maten smakade lika gott!
Kramar
Haha ja det skulle vara nått:-D
Maten blev precis så god som jag hade hoppats och en sur sambo muttrade nått om saftigare kött än mig;-D
Den lät himla perfekt och somrig och skulle passa perfekt hos oss en vardagskväll för att pigga upp lite i februarislasket!
Trevlig vecka! Lena från maka e head food
Sommar, ja ge mig..NU!