Att vara matbloggare är inte så glamouröst som många tror. Jag äter inte hummer dagligen och jag schamponerar inte håret i champagne.Jag har heller ingen röd matta i trappan vid ytterdörren eller ens en guldtoalett som jag kan kissa i. Om sanningen ska fram så får ofta äta min mat kall eftersom det ibland tar tid att få till det det perfekta fotot och ibland är det inte alls lätt att få fram roliga ord som passar ihop med mina maträtter. Jag har också fått tejpa ihop mitt stativ eftersom katten hängde och slängde i det en dag då det var brist på klättervänliga träd inomhus. Men tack vare alla ni fina människor som tittar in här på bloggen så älskar jag att uppdatera härinne. Ni gör mig så himla glad när ni skriver era små gulliga hälsningar på era matraster på jobbet, trycker på gilla-knappen på bloglovin / facebook och när ni uppmuntrar mig att fortsätta sätta min personliga prägel i det jag gör trots att jag kanske ibland framstår som spritt språngande galen. Jag blir så glad när ni mejlar och tackar för ett gott recept och när ni delar med er av era egna:) KRAM PÅ ER ♥ Ni är bäst!

 

19 Thoughts on “BEHIND THE SCENES

 1. Kaksmulan on augusti 13, 2012 at 6:04 f m said:

  Va, men gud så oglamouröst.. inte hummer varje dag o hur kan du gå på en vanlig porslinstoa? Nu fattar jag ingenting? Så kan väl inte en matbloggerska ha det? 😉
  Fast skämt å sido så är jag nog rätt avis på din ”fotostudio” här blir det ett hörn på bordet som röjs medan övriga familjen suckande frågar, kan vi få börja bågon gång vi är hungriga!

 2. VA? Har du ingen guld-toa? Det trodde jag att alla matbloggare hade, haha! Jag gillar att läsa din blogg för du får mig att le med dina finurligheter! Tack för det! Jag är inte så lättroad men du har en skön stil som jag gillar. Fortsätt så, tack!

 3. GRATTIS, GRATTIS, och åter GRATTIS för att du blev en av dem som man kan rösta på i matbloggspriset. Jag har redan röstat på dig – hoppas du vinner för du är självklar för mig!
  Ha det gott
  kram /Emma

 4. Haha, vi äter ju inte hummer men guldtoa det har vi minsann 😉

  Gillar ditt stativ starkt! Här finns inget sådant… bara gräsmattan utanför 😉

  Har du köpt någon klätterställning till katten?

 5. Inte super glamoröst men super kul! 😀

 6. Ha ha… Ja det är inte lätt att få till snygga foton innan maten blivit kall och middagsgästerna (läs min familj) skriker av hunger. Samtidigt är det lite det som är charmen med att matblogga inte sant.

 7. Men, jag glömde ju det viktigaste… Grattis till finalplatsen!!!

 8. Grattis till finalplatsen i Matbloggspriset!

  Jag ser framemot fler Bihind the scenes både här och på andra matbloggar! Tycker att alla får till så himla flashiga och snygga bilder, uppläggningar, recept-hitte-på och så vidare. Det skulle vara jätteintressant att få följa ett blogginläggs steg för steg i köket. 🙂

 9. Vilken fin blogg du har!! Många goda recept och jag ser att din katt dyker upp lite var stans.

 10. Vad kul att du hittade in till mig!! Först och främst… stort grattis till både en jättefin blogg samt nomineringen i tävlingen!! Det måste kännas inspirerande! Himla kul! Ha en bra stundande helg!

 11. VA! Vi som äter hummer varje dag, sittandes på vår guldtoa undertiden som vår assistent bubblar vårt hår med skumpa… !
  Jodå, kall mat får man väl sin beskärda del av:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation