En matbloggare måste ibland få ha bloggfria dagar. Dagar då man får njuta av sin mat utan att recepten bearbetas och granskas. En matbloggare måste också få ha dagar då maten inte behöver läggas upp snyggt på tallriken eftersom maten ska fotograferas och inspirera andra till att laga samma rätt. Bloggfria dagar,mina vänner, det är ganska skönt. Sådana dagar försöker jag lägga in ett par varje månad och nu undrar du säkert…Vad äter hon då?

Jo, då brukar det oftast bli någon av de klassiska rötterna som spagetti och köttfärsås ( ingen bloggar om köttfärssås mer än en gång) fläskpannkaka eller min enkla favorit som jag nästan alltid äter när jag är ensam, nämnligen keso och stek kyckling ( som på bilden) eller keso och rökt kassler. Keso är så himla bra eftersom den kan smaksättas med allt möjligt. Just den här bloggfria dagen smaksatte jag den med strimlad purjolök. I love keso <3

6 Thoughts on “BLOGGFRIA DAGAR…VAD ÄTER JAG DÅ?

  1. Ajm lövin the keso too! Bästa nödmaten när man är döhungrig och inte hinner laga något. Mina bloggfria dagar blir det gärna lyxmat – sånt som inte platsar i kategorin vardagsmat som jag försöker inrikta bloggen på. Gärna långkok, brödbak och grejer. Annars blir det nog hämtmat 😉

  2. Älskar keso! Det borde jag ju äta oftare. Jaha….trodde folk inte åt de dagar de inte bloggar….höhö!!

  3. Bloggfria dagar då äter jag ofta omelett eller att maken gör någon god rätt där jag slipper tänka att man ska göra om receptet på något sätt. En dag då jag inte behöver vara lika kreativ. Keso äter jag mycket i perioder.
    Ha det bra

  4. Här blir det äggamacka eller som du säger, köttfärssås.

    Kram kram

  5. Mums! Jag älskar att smaksätta Keso med strimlade sockerärtor och örtsalt. Och lite chili. Toppen till fisk 🙂

  6. Bloggfria dagar… hmmm vad äter vi då…? Bruna bönor (bloggar man också bara en gång om), stuvade makaroner, rotmos, ärtsoppa och liknande, känns som det lutar åt husmanskost som redan är bloggat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation