Nu sitter jag med en liten kattunge i famnen och bloggar ytterligare en ny maträtt. Det har blivit en del mat och snart fyller bloggen ett år:) Vi har haft vår nya familjemedlem Tyson i en vecka nu och han börjar visa sitt rätta jag. Han är inte längre blyg och försynt som han inledningsvis var utan nu är det andra bullar…Idag när jag kom hem från affären var golvlisten vid diskbänken borta. Helt otroligt vad de kan hitta på de där små!Nu jagar Tyson mina fingrar över tangentbordet och jag hoppas jag blir ursäktad över vissa insmygande bokstäver…JAg försöker städa så gott jag kan efter kattens framfart:)

CHORITZORÖRA MED PASTA

3 heta choritzokorvar
1 körbärstomatburk
2 teskedar ajvar relish
1 gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
färsk persilja vid servering
Gör så här: Hacka en gul lök och pressa en vitlöksklyfta. Slanta korven medan du steker löken gyllene. Stek upp korven och häll på burken med körbärstomater och häll i två teskedar ajvar relish. Innan servering kan du även lägga i hackad färsk persilja.

Servera med nykokt pasta och njut  av den heta röran.
Bon apetit:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation