Lycka måste väl ändå vara när man får skörda sin första alldeles egna chili… Jag köpte den för en månad sen av någon otrevlig gubbe på stan. Till ett jävla överpris dessutom.Att köpa en blomma så där av okända gubbar kan tyckas vara lite olämpligt om man frågar någon som är lite mer vuxen. Man vet ju inte riktigt vad det kan vara för planta man får med sig hem. Hoppas det är samma bett i chilin som gubben var ful! Jag vet, man kan inte hjälpa att man är ful…men han var faktiskt det.

4 Thoughts on “EN ALLDELES EGEN CHILI

  1. Visst är det något speciellt med egen skörd.

  2. Jag fick mina plantor av min vackra dotter (jag vet att man alltid tycker att ens egna barn är vackra…). Mina blommar inte ens ännu. Men det kanske blir höstchili – inte så dumt det heller! Tre olika sorter har jag. Det är svärsonen som är chilifantast. De fick sina plantor att övervintra från förra året, så deras plantor är mer som träd i år. Gigantiska. Kanske blir din ful-planta också ett träd? Kram!

    • matsafari on juli 19, 2013 at 10:29 f m said:

      Ja det blir nog höstchili. Tänk vad mycket smaskiga grytor du kan göra då! Vad häftigt med träd-chili. Jag är tveksam om min vill växa sig så stor. Han är ganska trött redan. Men vem vet med lite vatten kanske han blir som ny igen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation