Jag är kanske sist i världen… och alla pratar så gott om det men nu har även jag skaffat instagram! För er som vill följa mig där så heter jag kort och gott matsafari och jag kommer lägga upp mer bilder från vardagen och inte bara en massa mat. Ja vill också tipsa om en tävling idag för er som redan har instagram. En tävling som är arrangerad av ticket där man kan vinna en resa värd 60.000kr. Det skulle ju inte sitta fel eller hur! Så här gör du för att vara med:

1. Gå in på närmaste ticketbutik.

2. Fota och förmedla resglädje framför kataloghyllorna!

3. Dela bilden på instagram med hashtag #rättresa Samla likes! ”

Lycka till!

Och glöm inte…matsafari heter jag!

12 Thoughts on “TÄVLINGSTIPS OCH INSTAGRAM

 1. Kul! Vi ses på instagram också 🙂

 2. Det var på tiden! 😉 Ses där!

 3. Nej, du är inte sist. Jag är inte där. Lär inte hamna där heller, verkar ganska meningslöst om man inte har smartphone.

 4. Nej, sist är du absolut inte, det kan vi lova dej. Visserligen har vi skaffat en smartphone men instagrammar gör vi inte, fattar inget av det där med hashtags mm… Men så är vi inte heller så särskilt mobila av oss:) Fast vem vet vad framtiden har i sitt kylskåp:)
  60000 hade man väl inte direkt tackat nej till…
  Kramar

 5. Kul! Har dock inte heller (läste Mårtenssons ovanför) hängt på den trenden. Men funderar på det. Kanske. Hoppas du har en härlig sommar! Kram!

  • matsafari on juli 16, 2013 at 8:12 e m said:

   testa! Det är skitkul! Jag tröttnar säkert snart men just nu när man är ledig är det riktigt kul att hålla kontakten med andra matbloggare, kompisar och familj genom bilder:)

   Jag har verkligen en härlig sommar. Den bästa på länge faktiskt. Dock är snart semestern slut men jag ska njuta av den sista veckan nu! Hoppas din är lika bra som min!
   KRAM

 6. Tack! Jag har haft en jätteskön semester. Men nu är det jobb som gäller igen. Men, jag har faktiskt en semestervecka kvar. Den ska jag ha i augusti sista veckan som sonen har sommarlov. Är ensam hemma från och med idag och några dagar framåt. Man kanske skulle kolla in det där med instagram lite mer då. Fortsätt nu och njuut av din sista semestervecka. Det ska vara fortsatt fint väder hela helgen har jag läst. Kram

  • matsafari on juli 25, 2013 at 2:02 e m said:

   Den som spar han har som det så vackert heter. Du kommer få en kanonvecka där i augusti, även om vädret inte skulle vara på din sida så har du ju ett alldeles förträffligt sällskap iaf. Själv har jag börjat jobba igen! Tur att man har ett bra jobb och roliga arbetskamrater att gå till…annars hade det varit olidligt just nu.
   KRAM KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation