HEJ HOPP I LINGONSKOGEN!!!! Nu är det snart helg! Oj vad jag längtar efter ledighet, en veckas semester just nu skulle vara himmelriket. Tänk er en helt kravlös paraplydrink i en solstol någonstans långt borta i fjärran iklädd bikini och badtofflor!! Jag skulle kunna ge bort min ena arm ( någon som vill ha den?) för att få komma bort och ta en paus från allt. Nåja, vad är en bal på slottet, som askungen sa? Sova kan man göra i graven…eller hur!

Idag bjuder jag på en barnslig fiskburgare som kräver noll ansträning nu när tiden inte räcker till och mörkret tränger sig på.

FISKPINNE-BURGARE ( 1 st)

  • 5 fiskpinnar
  • 1 grovt bröd ( som du kan dela så du får en botten och ett lock)
  • 1 msk keso ( kan bytas ut mot tzatziki, remoladsås eller vad man nu gillar)
  • 1 stekt ägg
  • smör till stekning
  • salt och peppar efter smak och tycke

Gör så här: Stek brödet i lite smör så det får lite stekyta. Lägg upp brödet på en tallrik. Stek ett ägg och dina fiskpinnar. Salt och peppra om du vill på ägget. Bygg sedan upp burgaren genom att lägga ägget underst. Lägg fiskpinnarna på ägget och klicka sedan dit en matsked keso. Lägg på locket. Volá, en fiskpinneburgare !

3 Thoughts on “EN VARDAGSENKEL LITEN FISKBURGARE

  1. Vardagsenkelt uppskattas alltid!

  2. Barnslig mat är inte att förakta. Vi kan byta arm om jag får följa med till solen!? Fast du har nog längre armar än jag, så dets kulle väl se konstigt ut!? Hej hopp och ha en finfin lördag!

  3. Känner oxå att det skulle vara skönt att åka i väg och bara släppa allt och bara vara gärna i en solstol 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation