Extremt trevlig personal och förmodligen Sveriges hetaste varor, så kan man bäst beskriva butiken Extreme food. Butiken finner du på Östgötagatan 66 i Stockholm och bli inte rädd för de långhåriga hårdrockarna  som jobbar därinne, killarna är extremt serviceinriktade, extremt coola och de är lika snälla som skägget är långt.

Jag hittade deras webshop för något år sedan och besöker man sidan blir man fast, länge! och jag förundras över alla coola produktnamn och ovanliga smaker som faktiskt finns.

Vad sägs om små söta chokladrövhöl? Day of death-sås?  Satans blood chilisås? Elvis burning love? Eller varför inte ass blaster?

Här i sverige är vi inte så vana vid alla dessa heta och chillipeppriga smaker, men det är helt klart en matlagningstrend på uppgång. Har du vägarna förbi så tycker jag absolut att du ska droppa in för ett besök i den lilla mysiga butiken.Trots att butiken är liten så påverkar det inte sortimentet. Det finns verkligen hur mycket såser, kryddblandningar och matlagningsinspiration som helt!

Inredningen är cool, personalen är otroligt hjälpsam och jag blev till och med erbjuden att provsmaka ur sortimentet 2 minuter efter att jag satt klacken innanför dörren. Tummen upp!

11 Thoughts on “EXTREMT ROLIGA BUTIKEN EXTREME FOOD

 1. ja älskar hetta,så skulle ja bo i sthlm skulle ja nog bli stammis där,hehhehe a varför blir man skrämd av långhåriga med skägg.man får nog tuffa till sig lite vi brudar

 2. Vi i Göteborg vill ju inte vara sämre! Vi har faktiskt en extreme food här med. Vet inte om det är samma kedja, men personalen är alltid supertrevlig och hjälpsam.

 3. Jo men, jo då, där har vi en affär för den manliga halvan i vårt kök, hetta passar de smaklökarna väldigt bra:)

 4. Favvobutik!
  Jag jobbar precis i krokarna, så jag smiter in där emellanåt. Har du vägarna förbi flera gånger får du höra av dig så tar vi en lunch tycker jag!

 5. Men vilket bra tips ska komma i håg det till nästa gång jag ska till Stockholm 🙂

 6. Vi har den i Göteborg också. Deras chipotlepasta är awesome. Även baconsaltet som faktiskt är veganskt. Bara en sån sak.

 7. Tror det är en avkomma av Göteborgsbutiken som funnits i några år. Började med ett hål i väggen och total anstormning. Killen som öppnade den är kul i sig att prata med. Otroligt intresse!

 8. Tack för tipset, min man kommer älska denna affär!

 9. Viken häftig affär, ass blast haha 😉 Jag som älskar hetta i alla dess former hade ääälskat denna butiken minsann!

 10. Wow, visste inte att det fanns en sådan affär. Varesig i Göteborg eller Stockholm. Vilka produktnamn! Jag måste definitivt leta upp butiken nästa gång jag kommer till er stad. Min man skulle älska den. Han har en förkärlek till att utmana sig själv (ödet?) och testa starka såser.

 11. Tack för snälla ord och välkommen tillbaka! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation