Som man har längtat efter att få grilla. Fösta gången för säsongen smakar så ljuvligt oavsett vad man väljer att grilla. Det finns inga begränsningar på vad man kan och inte kan grilla. I stort sett allt går att lägga på grillen. Vi valde karrekotletter och kalkonfilé denna afton. Till karrérna köpte vi färdig marinad från Santa Maria med sweet chili smak och en med vitlök. Gå in få inspiration på SANTA MARIA. Kalkonen köpte vi färdigmarinerad av märket jojjen och man får vara försiktig med kalkon så det inte blir torrt på grillen.


Jag föredrar helt klart att göra egen potatissallad men den här gången var vi så många som skulle grilla och äta tillsamans och jag kände inte att jag ville tillbringa den här härliga dagen inomhus och göra potissallad. Dagen tillbringades istället i rabatten med sådan entusiasm att ogräs ven och flög åt alla håll. Fördelen med att göra sin egen potatissallad är att man får den smak man vill ha och får välja sina tillbehör helt och hållet själv. Man slipper den odrägliga majonäsen som sätter sig på dumma ställen som röven och låren och har man ett grönsaksland i trädgården är man lyckligt lottad.
Den här gången valde grabbarna Rydbergs färdiga potatissallad med dill och gräslök.
Jag gjorde även tryffelsalladen vars recept du kan finna i ett tidigare inlägg och den gick hem bland mina grillgäster.
Lycka till med allt grillande i sommar och dela gärna med dig av dina bästa recept!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation