Nej, jag har inte missat det! Halloween. Jag har till och med varit ambitiös nog att skära oss en liten pumpa som pryder trappan här hemma i afton. Min sambo var dock snabb med att säga ” Men tänk om det kommer några barn som vill ha godis, det har vi ju inget för det har ju DU ätit upp”. Så nu vet ni det, att JAG åt upp godiset vi köpte i helgen!  Vi skulle titta på filmen halloween i helgen, ni vet klassikern, den där otäcka, ja, jag hann se vilka som spelade huvudrollen sen somnade jag med handen i godispåsen typ, så min sambo vågade inget ta något godis ur påsen ifall jag skulle vakna för jag är så tjurig när jag är nyvaken. Det är så man ska göra om man vill ha allt godis för sig själv! Vakta den med näven och somna ifrån den:)

Nu så här på mörka kalla halloweenkvällen tänker jag krypa in i pyjamas-kostymen och skrika ”boo, bus eller godis??” i min sambos öra innan jag somnar och hoppas att han inte väljer bus för jag är alltid så trött på måndagarna fast väljer han godis så är det ju han som får godis och inte jag…Nä, jag tror att jag bara säger God natt och Sov så gott!

2 Thoughts on “HALLOWEEN

  1. Alexandra - Kärlek på tallrik on oktober 31, 2011 at 10:49 e m said:

    Haha, tack för tipset, ska komma ihåg det nästa gång jag vill ha hela godispåsen för mig själv (antagligen är det något chokladigt däri, då är jag out of control) 😉 Mysig pumpa du fixade till!

  2. Ann-Sofi on november 1, 2011 at 3:07 e m said:

    Alexandra: ja, det är ett tips som funkar! Choklad är ju bäst om man får dela den med sig själv;) Ja jag är nöjd med pumpan, riktigt söt blev han/hon:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation