Ni går ju säkert runt och undrar hur Nils Ferlin kunde bli så duktig på att dikta? Tanken har aldrig slagit dig att någon kanske viskade de allra bästa dikterna i hans öra typ år 1985 ?

Ja ja vet gubbstrutten gick och dog typ -61 (för det läste jag på wikipedia alldeles nyss) och nu vet jag också att gubben som jag pratar med på bilden inte var Nils Ferlin på riktigt utan bara en bronsavgjutning. Så jävla dåligt! Här har jag gått runt hela mitt liv och trott att Nisse verkligen lyssnade på vad jag viskade den där gången, att vi var kompisar och att vi skulle ses igen en dag. Fy fan!

One Thought on “JAG OCH NISSE FERLIN

  1. Hm, ja du borde kanske ha anat att han hade passerat bästföredatum, så stel som han var!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation