Jag har inte dött eller så om ni undrar varför jag inte varit aktiv på internet på en vecka. Det är snarare så att det är mitt internet som har dött. Inte nog med det så har tv och telefon också avlidit…och får jag inte tillbaka bredbandet snart så kanske jag också dör, av tristess!!! Jag funderar på att be Decibel att bajsa i ett kuvert som jag sedan adresserar till telia för att bokstavligt talat berätta vad jag tycker om dom just nu! Jag menar…. Jag borde ju vara deras prio ett med tanke på att jag har världens roligaste matblogg som måste underhållas dagligen. Just nu sitter jag med mobiltelefonen och skriver…och det är banne mig inte lätt ska ni veta. Jag skulle verkligen exakt just nu vilja ha en mobil av tegelstensmodell, eller ja kanske rent av en tv-stor mobbe, då bokstäverna är små som nålknappar i min ganska så nyinköpta samsunglur. Vid inköpstillfället prioterade jag tydligen storlek och funktion helt annorlunda… Jag skulle ju för helvete inte ha mobilen till att blogga på eller för den delen sitta i timlångkö hos telia med den. Fy fan för små mobiler och fy fan för telia. Och varför har mobiler idag inte en knappsats ? Jag får ju mega ont att sitta och peta fram och tillbaka som om min mobil vore en miniräknare på c-kursen i mattematik….på konvux!!!!

KOKOSKAKOR MED LAKRITS ( ca 20 st)

 • 2 ägg
 • 1 dl strösocker
 • 1 dl rapsolja
 • 5 dl kokosflingor
 • ca 10 salta fiskar
 • Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop socker och ägg. Rör i rapsolja och kokosflingor. Hacka eller klipp lakrits i småbitar. Blanda ner lakritsbitarna. Låt smeten stå i ca 10 minuter och svälla. Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Forma till platta små kakor. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter. Låt kakorna svalna.

  Ät och NJUT!

  18 Thoughts on “KOKOSKAKOR MED LAKRITS

  1. Hej hopp, ja storleken på bokstäverna när man läser receptet är det då inget fel på, annars fick vi plötsligt mycket bättre syn än innan…
   Ja, man kan ju undra vad folk roade sej med innan tv, internet och telefoner var uppfunna…
   Hoppas det löser sej snart,
   kram

   • matsafari on november 27, 2012 at 1:25 e m said:

    Haha lika bra att ta recetet i stora bokstäver…När det ändå jävlas så är det väl lika bra att allt jävlas ordentligt:)
    Jag undrar också vad människor roade sig med när allt tekniskt inte fanns…Städade man hela tiden? För det är det jag har sysselsatt mig med under tiden som allt legat nere:)

  2. Lakritskakor vill jag också ha, ja tack lite home delivery utan Decibels bajs i tack! =)

   Jobbigt när det tekniska strular… och mycket frustrerande det förstår jag!

  3. Mmmm, jag älskar kokoskakor men har aldrig provat med lakrits! Spännande!
   Bra idé det där med bajs i kuvertet. Gör det själv vetja! Minst lika effektivt! Kram!

   • matsafari on november 27, 2012 at 1:27 e m said:

    Det här är en kaka du absolut måste testa! Häftig brytning med salt till det söta:)
    Jag tror telia varit inne och läst här om decibels lilla överaskning i kuvertet för nu funkar allt som det ska igen:)

  4. Självklart skulle du ju vara prio ett, helt klart!!!
   Vilka goda kakor, mums!!

  5. Teknik ska funka, alltid! Punkt slut!

   Men du fick allt till det bra ändå och kakorna ser gudagoda ut!

   Kram kram

  6. Teknikstrul är galet frustrerande. Särskilt om allt strular samtidigt. Grrrr…
   Kakorna låter helt sjukt goda. Underbar combo!

  7. De där goingarna har jag gjort! Måste göra igen!
   Gör det! Skicka brevet med bajs till Telia. Det får inte göra så! Att du orkar skriva i mobilen. Guldstjärna!

   • matsafari on november 27, 2012 at 1:29 e m said:

    Tack för guldstjärnan! Den behövde jag! Det tog mig nämligen lite mer än en timme att lista ut hur jag skulle kunna blogga ifrån mobilen!!

  8. Kakor med salta fiskar och kokos låter mycket bra! Jobbigt med teknik som inte funkar.

  9. Så skönt att det funkar igen, det är så förbannat frustrerande! I know for sure!!! ;( kanske kan låna ett sånt där skitkuvert och hota tele 2 också… Men kakorna låter inte skit äckliga däremot. Hmm undrar om man kan ta i hallonlakritsskallar istället, mina favoritgodisar?

  10. damee va gott,älskar allt med kokos,och så är ja galen i lakrits.otroligt att slå 2 flugor i en smäll.me wanna now

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  WordPress spam blocked by CleanTalk.

  Post Navigation