Jag har en skål på fot som brukar stå på bordet i vardagsrummet. Idag tänkte jag tipsa om ett kalorisnålt sätt att fylla skålen på. Jag menar, den behöver ju inte alltid fyllas med sötsaker. En bukett icke ätbara tulpaner är faktiskt rätt fint och det är garanterat bra för midjemåttet.tulpaner

Bara för att tulpaner har en längd i affären när man köper dom behöver inte betyda att det måste ha samma längd när du kommer hem. I den här skålen fick jag klippa ner tulpanerna kraftig för att de skulle stå stadigt. Jag fyllde ut buketten med blåbärsris också. Det bästa med blåbärsris är att det finns i skogen alldeles gratis. tulpaner

Så pigga upp dig själv med tulpaner innan du åker hem från jobbet idag. Det är du värd. Ha nu en riktigt skön måndag:)

KRAM

//

Ann-Sofi

3 Thoughts on “MÅNDAGS-TIPS

  1. Ölskar tulpaner och kalorier! Jag har beställt hemleverans av tulpaner 4 torsdagar framöver. Bra, då jag slipper glömma köpa!

    Hurudu! Visst kommer du på bloggträffen?

    Kram kram

  2. En såndäringa fin skål har jag med. Två faktiskt! Inhyser oftast ljus, bra för midjemåttet det med 😉 Får stoppa ner lite blomster i dem snart också, det var ju superfint!

  3. Åh, tulpaner är det finaste som finns! Har alltid en bukett hemma när det är säsong. Synd bara att de inte håller sig fina i flera veckor, det hade varit något det! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation