Vi behövde ett miljöombyte för att ladda batterierna och släppa alla måsten hemma. Man får göra så ibland, packa ihop en väska och bara dra. Äta måste man ju var man än är eller gör så här kommer mat från vår lilla minisemester i en lånad segelbåt. Vi hade med en engångsgrill, köpte färdig potatissallad, nötytterfilé och en sexpack folköl och satt i sittbrunnen på båten och åt med tiggande fåglar runt båten.

Vi hittade en skojig folköl från Spendrups som hette Unleashed, kul eftersom vi genast kom och tänka på bandet Unleashed !

Svanen fick inte smaka av köttet, men vi delade snällt med oss av vårat frukostbröd då vi inte orkade höra på allt fräsande och tiggande vid middagsbordet.

 Vi hade väldigt bra sittplatser för att njuta av de skådespel som solnedgången framförde!

Vi avslutade kvällen här, stumma av solnedgången. Sverige är fantastiskt vid den här tiden på året. Det är nog inte många som säger emot mig där! Mätta och belåtna gick vi till kojs och sov som små barn. Båtliv är något som verkligen betyder frihet för mig och jag är tacksam att jag fick luffa runt varje sommar i familjens segelbåt under hela min uppväxt. Nu blir det inte alls lika ofta men ett par dagar om året är jag bara tvungen att följa med min pappa och segla för annars blir tiden till nästa sommar alldeles för lång.

One Thought on “MAT PÅ MINISEMESTER

  1. Mårtenssons kök on juli 7, 2011 at 7:56 e m said:

    Vilka underbara bilder, Sverige är verkligen fint:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation