För någon månad  sen ringde lokaltidningen Nordöstran och ville skriva en liten notis om mig, Decibel och MATSAFARI. Decibel blev eld och lågor och har frågat mig varje dag i flera veckors tid om hon är katt-kändis nu…Suck. Vad svarar man på det? Jag vill ju liksom inte att hon ska bli någon sort kattdiva nu som kräver dyr illaluktande portionsmat, champagne och valsångs-kattmassage varje dag. Kattskrället föreslog dessutom att kattsanden i kattlådan borde bytas ut mot guldklimpar och hänvisar till att mästerkatten som är med i filmen Puss in boots minsann har både ett ett eget rum samt en egen walking closet där han har många olika boots att välja på. Det är inte helt lätt att förklara skillnaden på lokalt kändisskap och kändisskap i Hollywood för Decibel och nu sitter hon i fönstret och posar i hopp om att  förbipasserande ska känna igen henne, trots att det inte var med någon bild på katten i tidningen. Det är inte helt lätt att uppfostra katter!

Alla ni läsare som inte bor i Vimmerby, Hultsfred eller Västervik och får tidningen i brevlådan så finns tidningen att läsa på nätet HÄR.

6 Thoughts on “MATSAFARI I TIDNINGEN NORDÖSTRAN

  1. Grattis, vilket fint reportage!

  2. Vad kul, ha en bra helg

  3. Grattis! Ja, till er båda så klart. Det är inte så stor skillnad på att vara lokalkändis och världskänd. Eller hur Decibel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation