Ända sedan jag såg Mat-Tinas senaste program ” Tina på besök” där hon hälsa på och lagar mat hos svenska utlandsboende kändisar så har jag också velat ha en egen personlig pepparkvarn precis som hon har i programmet. Jag har letat land och rike runt efter den rätta men inte hittat den där som det klickar med… ”the one and only”…”I wanna grow old with you”…” Enternity love”…”Tills döden skiljer oss åt”.. osv…Tills nu! Säg hej till min nya kärlek, Mr Sergeant Pepparmill!

Det var kärlek vid först ögonkastet…Det klickade direkt…Det var den killen jag letat efter! Jag hittade honom på roligaprylar.se. Han typ bara bad att få flytta till Storgatan och jag friade på fläcken, han sa ja och kom hit några dagar senare. Vi har varit ganska oskiljaktiga sen dess. Han är ganska tacksam, inte så dyr i drift, äter ju bara svartpeppar och inget annat. Och nej…Vi har inte legat med varandra ännu, han är ju bara en pepparkvarn och sådana ligger man inte med!

8 Thoughts on “MIN NYA KÄRLEK

  1. Men nej, vilken cool! En sån vill jag mä haaa!

  2. Ni är väldigt söta tillsammans 😉

  3. Jag fick just en idé! Kombinerad pepparkvarn och dildo. Bra idé eller vad!?!?

  4. Klart man vill ta med den killen hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Post Navigation